• office@fantv.bg

Емилия беше категорична, по време на гостуването си в предаването „120 минути“ в bTV, че успехът идва с много труд. Топзвездата заяви, че ако искаш да си успял човек, трябва много да работиш, а да не разчиташ само на естетичните намеси. Според нея много от младите в България избират лесния начин, което не е правилно.

„За мен младите хора избират по-лесния вариант. Имам предвид, че е по-лесно да не се трудиш, да правиш по-лесни неща, а да не търсиш трудния път. За да приличаш на попфолк певица или актриса, или политик – един успял човек, защото смятам, че в България има доста успели хора. Трябва много да се трудиш, много да работиш, трябва постоянство! Не е само до силиконовите устни и силиконовите импланти, които ще си сложиш.“– откровено разказа Емилия.

Фолкдивата разказа и за началото на своята кариера и времето прекарано в Широка лъка, където звездата е учила като тийнейджърка.

“Нарочно е построено в малко родопско селце, за да може учениците там да се концентрират върху това, което правят, да не се разсейват.”– сподели звездата пред камерата на bTV.

Талантливата изпълнителка сподели, че една от мечтите ѝ е да вкара българския фолклор в дискотеките. За това е решила и да запише дълго отлаганата песен „Българи-юнаци“, която съчетава модерното звучене с традиционната българска музика.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.