• office@fantv.bg

Емилия зарадва почитателите си с изненадваща новина. Топзвездата се завърна от емоционалната си почивка в Испания и веднага запретна ръкави за работа. Талантливата изпълнителка сподели в социалната мрежа Instagram, че подготвя чисто нов международен музикален проект.

“Една моя мечта се сбъдна! Една песен, която е продължение на всичко различно и щуро, което ви представях през изминалото време. @direalshaggy, @costiofficial, Emilia “DJA DJA”! Винаги съм искала да видя името си до такъв изпълнител от такава величина. Една моя мечта е вече реалност. Споделям ви я от сърце! Имам да благодаря на много хора за тази уникална песен, но може би в следващия пост. Сега просто искам да споделя радостта си и щастието от музиката, която имам възможността да правя. Очаквайте “DJA DJA” в YouTube emilia.online” – написа певицата.

Емилия пусна и няколко кадъра от предстоящото видео и по всичко личи, че проектът отново ще е на световно ниво. Феновете на звездата са нетърпеливи да разберат кога ще излезе песента, но изпълнителката не разкрива повече подробности.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.