• office@fantv.bg

Емилия си взе довиждане с феновете в социалната мрежа Instagram. Топзвездата реши да открадне няколко дни за нея и семейството си и да се отдаде на пълен релакс. Талантливата изпълнителка стегна куфарите за Испания, където ще прекара ваканцията си след летния сезон изпълнен с множество участия и срещи с феновете ѝ в цялата страна.

“Беше едно спокойно прекрасно и слънчево лято. Имах много пътувания и срещи с вас. Плаж, море, усмивки! От днес започва и моята почивка, мисля заслужена. Целувки на всички и до скоро”– написа фолкзвездата.

Последваха стотици коментари от фенове, които и пожелават невероятно прекарване и много красиви моменти под жаркото испанско слънце.

Почивката на Емилия ще продължи до средата на Септември, а почитателите на топзвездата няма търпение отново да видят на живо своята любимка на клубната сцена.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.