• office@fantv.bg

Само преди дни Емилия стартира своето клубно турне, в което представя песента „Българи-юнаци“ на меломаните в страната. Но това не ѝ пречи междувременно да твори с пълна сила нови проекти, с които да зарадва феновете си. Топзвездата сподели в ефира на радио Вероника, че подготвя нови песни – една, от които ще бъде авторско парче с колегата ѝ Галин.

“Старая се всички хора, които ми симпатизират, да очакват неочакваното от мен. Следващото парче ще бъде през април или май. Харесва ми да излизам от зоната си на комфорт. С Галин сме говорили за наше парче, което да е авторско, създадено за нас двамата. Така че и това се обсъжда, в ход е… В никакъв случай няма да повтаряме нещо или да правим песен “като” – ще бъде нещо тотално различно. Смятам сега със следващото парче, което няма да издам какво е, ще бъде неочаквано, но ще бъде добър удар.” – разказа певицата в ефира на радио Вероника.

Освен това Емилия подготвя и нов албум, който ще се казва „Турбуленция“ и със сигурност ще развълнува всички почитатели на фолкзвездата. Тя ще продължи и традицията си да включва по една фолклорна песен, като този път място е отредено на „Седнах да вечерям с моята свекърва“ – песен от репертоара на великата Динка Русева. Феновете на изпълнителката от сега тръпнат в очакване за предстоящата премиера на албума.

“Мисля, че през 2023-а ще ми стигнат силите да си завърша албума. Ще се казва “Турбуленция”. Ще съдържа 11 песни. Имам голямото желание от няколко години да си презапиша песента “Седнах да вечерям с моята свекърва” и да я включа в  този албум. Това е народна песен от репертоара на една моя любима певица – Динка Русева, която вече не е между живите. Това преди години беше моя традиция – във всеки попфолк албум включвах и по една народна песен. Остават ми още 2-3 песни, за да завърша албума.” – сподели фолк звездата.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.