• office@fantv.bg

Балканският тандем Емилия, Forin Salam и Costi отново се събраха заедно за новия избухващ хит „Шмекерия“. Още с излизането си песента предизвика буря от реакции и феновете не спират със суперлативите.  Клипът стремглаво се изкачва в класацията за набиращи популярност видеа на YouTube.

Музиката и аранжиментът са дело на Costi Ionita, а текстът е на Николай Гурманов и Costi Ionita.

„Шмекерия“ е втората успешна колаборация на балканското трио след суперхита „Турбуленция“, който излезе през 2021 г. и има над 71 милиона гледания в YouTube.

„Понякога в живота стават такива съвпадения, без да ги търсиш и нареждаш. Преди точно три години на тази дата /15.06/ се появи „Турбуленция“. Песен, която завладя милиони сърца. Песен, която се слуша и до днес.

На същата дата ви представям „Шмекерия“ – не сравнявайте едната с другата, защото нямат нищо общо. Винаги се старая да не повтарям песните си, а да повтарям успехите си. Е, това е. Готова съм да скачам в огъня, вие ще решите дали скачате с мен.“, написа Емилия в социалните си мрежи.

Режисьор на атрактивното видео е Валери Милев, а оператори са Орлин Руевски и Alex Ceausu.

Може да гледате видеото Емилия х Forin Salam х Costi – „Шмекерия“ в ефира на Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.