• office@fantv.bg

Ако Емрах не беше започнал да се занимава със музика, то боксът би било неговото призвание. Това заяви младият изпълнител на Diapason Records по време на интервюто си в „Звезден гост“ по Фен ТВ.

 „Ако не бях станал музикант, щях да съм боксьор! От 6-7-годишен ходя в залата с брат ми и от там се познавам с доста треньори по бокс. Самия спорт ме интересува, доста съм се задълбочавал към бокса. Даже до ден днешен продължавам да си тренирам от време на време и просто самият спорт ми е в душата. Аз не играя футбол, баскетбол… Боксът ми е на първо място.“ – сподели талантливият певец пред камерата на Фен ТВ.

Емрах е готов дори да участва на състезание по бокс, стига да има желаещи да се изправят срещу него. Той споделя, че дори е имал предложения и разговори в тази посока, но все още няма нищо конкретно като идея. Но това не означава, че един ден няма да го видим и на ринга.

„Мислил съм да се пусна на състезание. Винаги съм искал! В Америка много ютубъри правят състезания, бият се с певци. В България това не сме го правили все още. Според мен на хората ще им е доста интересно да ме видят мен срещу някои друг певец. Аз съм любител на спорта. Дали ще е ММА или бокс – обичам бойните изкуства. Смятам, че ще е яко. Даже съм си говорил с някои организатори. Те са „за“ да го правят това нещо. Но дали ще имат душата хората които пеят, да се пуснат на такива състезания, това е друг въпрос. Защото това не е сцената, да хванеш микрофона и да правиш стойки. По-различно е. “ – каза Емрах в „Звезден гост“.

Какво още разкри Емрах в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.