• office@fantv.bg

Само преди броени часове премиера в интернет пространството направи чисто новото парче на Емрах. То носи името „Харесва ти, признай“ и бързо успя да спечели одобрението на феновете. За отрицателно време песента  влезна в Трендинг класацията на YouTube и натрупа стотици положителни коментари.

Сингълът е в типичния за изпълнителя на Diapason Records купонджийски стил и веднага привлече вниманието на българските меломани.

Ефектното видео е изцяло заснето на морето, а компания на тийн  идола правят няколко изкусителни красавици, сред които е и Мариана Маринова.

За музиката и аранжимента отново се погрижиха BROTHER STOYANOVI , а закачливия текст е дело на  Ивелин Иванов ( Thugy Montana ).

Можете да гледате „Харесва ти, признай“ на Емрах в ефира на Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.