• office@fantv.bg

Вече е факт премиерата на новото видео на Емрах „Ти на мен ли“ – първата песен заедно с новите му продуценти от Diapason Records.

Младият изпълнител залага на авторско попфолк парче с модерно звучене. Още с публикуването в официалния YouTube на Фен ТВ последваха редица възторжени коментари и по всичко личи, че песента ще се превърне в хит.

Видеото е заснето в Истанбул и в кадрите могат да бъдат видени някои от най-красивите места в космополитния град. Режисьор на клипа е Людмил Иларионов-Люси.

Решихме да снимаме в по-различна атмосфера и затова избрахме да отидем в Турция. Истанбул е изключително хубав град, много пъстър и интересен. Работихме чудесно с целия екип и мисля, че се получи много добре!“, сподели Емрах.

Можете да гледате „Ти на мен ли“ на Емрах в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.