• office@fantv.bg

В осмата седмица на Dancing Stars по bTV Емрах трябваше да танцува два пъти, тъй като на финала се съревновава с Мила Роберт за оставане в предаването. Правилата на шоуто изправят на елиминационен двубой  двете двойки, получили най-нисък обобщен вот от жури и публика. Младият изпълнител на Diapason Records и неговата партньорка Веселина представиха фокстрот и спечелиха по-голяма подкрепа от зрителите, което им осигури оставане в предаването.

снимка: Dancing Stars, bTV

Първият танц на двойката Емрах и Веси беше джайв, който те представиха на класическата песен Jailhouse Rock“ на Elvis Presley, а  журито ги оцени с 28. Подкрепата от зрителите пък се равняваше на 10,9 %. Това им донесе сумарно 7 точки, което ги нареди на последно място с двойката Мила Роберт и Кристиан. Според правилата на шоуто двете двойки трябваше да излязат в директен елиминационен двубой, а представянето им бе оценявано единствено от зрителите. Двете двойки се раздадоха максимално и танцуваха като за последно.

В елиминационния танц Емрах и Веси демонстрираха невероятен фокстрот и спечелиха одобрението и по-високия вот на зрителите, с което си осигуриха мястото в Dancing Stars.

Очакваме да видим какъв ще е танцът, с който двойката ще се представи следващата седмица!

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.