• office@fantv.bg

Само няколко седмици преди големия финал на Dancing Stars Емрах и неговата партньорка Веси се сбогуваха с шоуто. Двамата се изправиха  на елиминационен танцов дуел с каскадьора Валери Григоров и Дорина. За съжаление, изпълнителят на Diapason Records не успя да се пребори за оставане в танцовото шоу, но призна, че си тръгва напълно променен.

снимка Dancing Stars, bTV

В първия си танц изпълнителят представи огнена самба и ни пренесе на карнавала в Рио де Жанаейро. В елиминационния си танц, певецът и партньорката му показаха страстно танго, но се наложи да напуснат шоуто.

Емрах сподели, че участието му в Dancing Stars напълно го е променило и заслугата за това е на неговата партньорка Веси.

снимка Dancing Stars, bTV

„През последните три месеца аз съм различен човек. Благодаря ти, Веси, че ми даде цялото това възпитание. Благодаря ти, че ме направи толкова търпелив, че даде цялата си обич за мен. Много ти благодаря!“, сподели в емоционален изблик младият изпълнител.

снимка Dancing Stars, bTV

Професионалната танцьорка на свой ред благодари на Емрах:

„Аз благодаря за промяната и затова, че това нещо се случи. Благодаря, че ми се довери и го направи!“

снимка Dancing Stars, bTV

Емрах призна, че винаги е искал да бъде „лошото момче“, но благодарение на партньорката си, се в превърнал в един по-сериозен и дисциплиниран мъж.

„Преди исках да играя ролята на „bad boy”, обаче вече благодарение на нея станах един истински мъж, който се събужда рано, хапва здравословно, не прави глупости, не излиза по дискотеки – не правя никакви такива неща. И това е благодарение на нея!“, откровен бе хитовият изпълнител.

снимка Dancing Stars, bTV

Емрах на пропусна да благодари и на баща си Тони Стораро, който го подкрепяше през цялото време:

„Тате, благодаря ти за цялото ти възпитание! Ти си най-добрият баща на света! Благодаря ти! Обичам те!“

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.