• office@fantv.bg

В последните години Емрах успя да се наложи като един от най-успешните млади артисти у нас. Песните му се превръщат в тотални хитове и може да се похвали с многобройни фенове, както и с милиони гледания на видеоклиповете си.

Голям интерес към тийн идола има и в социалните мрежи, където публикациите му събират десетки хиляди харесвания за отрицателно време, а последователите му се увеличават с всеки изминал ден.

Такъв е случая с неговия TikTok профил, в който Емрах е изключително активен. Съдържанието му е разнообразно и включва много популярни трендове от приложението. Това явно се харесва на неговите почитатели, които наброяват над 200 хиляди, а общият брой харесвания надвишава 1.7 милиона.

Последното видео на Емрах в TikTok е нашумелият наскоро тренд, зададен от музиканта Juney.  Композиторът отправя предизвикателство да се изпее изсвирената от него мелодия с несъществуващи думи като „FABD”, “EGBD’” и др. До момента видеото е събрало над 4.4 мил. гледания и хиляди потребители са се включили в challenge-а.

В своето видео Емрах се справя чудесно и изобщо не се затруднява с измислените фрази. Демонстрирайки отличните си гласови възможности, младият изпълнител на Diapason Records събра над 40000 гледания и десетки положителни коментари за по-малко от 2 дни.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.