• office@fantv.bg

Емрах не е фен на „изкуствените“ момичета. Това заяви самият той по време на интервюто си в „Звезден гост“ по Фен ТВ. Младият изпълнител е категоричен, че предпочита половинката до него да е скромна и да не е с него само заради славата.

„Харесвам момичета с душа! По принцип съм излизал с много момичета, които нищо друго не ги интересува освен телефона и селфитата. Но когато едно момиче ме помоли да отидем в гората, на картинг, да правим по-луди работи,  ето това ми харесва! Това ме кара да я обикна повече. Не харесвам момичета, които искат да са с мен само заради парите ми или славата на баща ми. Но аз умея да преценявам коя каква е.“ – сподели младият изпълнител пред камерата на Фен ТВ.

С наближаващия Свети Валентин самият Емрах е в малко по-романтично настроение. Такава е и новата му песен, с която смята да зарадва многобройните си фенове.

„На 14 февруари ще пусна ново парче – една любовна песен ще бъде. Даже мисля, че ще бъде първата ми балада. Да я очакват хората. Мисля, че ще им хареса. Ще видят моя различна страна – ще съм по-скромен в тази песен.“– откровен беше той по време на интервюто си в „Звезден гост“.

Какво още разкри Емрах в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.