• office@fantv.bg

Емрах ще бъде сред участниците в новия сезон на Dancing Stars. Шоуто стартира през февруари по bTV.

Младата звезда на Diapason Records ще премери сили с още 15 известни личности от шоубизнеса, културата и спорта, сред които Натали Трифонова, Неделя Щонова, Папи Ханс, Емануела, Dara, Мила Роберт, Нона Йотова, Свилен Ноев, Филип Буков, Даниел Пеев-Дънди Виктор Стоянов, Серафим Тодоров и други.

Емрах трупа все повече популярност на музикалната сцена и всеки негов сингъл печели одобрението на феновете и милиони гледания.

снимка bTV

Малкия син на Тони Стораро се надява в Dancing Stars да представи семейство Стораро достойно и да заеме една от челните позиции.

Състезанието ще се излъчва на живо, а танцовите двойки ще бъдат оценявани в реално време от професионално жури и зрителите, който ще могат да гласуват за своите фаворити.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.