• office@fantv.bg

По време на интервюто си в „Звезден гост“ Есил Дюран сподели, че е имала изключително трудно начало на кариерата си. Талантливата певица е била отхвърляна многократно преди да стартира бляскавия си път в музиката.

„Аз имах много трудно начало. Не знам колко често съм го разказвала. Преди да отида в Пайнер всъщност минах и на срещa при братята Касъмови, никога не съм го казвала, но нищо не стана там, не ме харесаха. След това отидох при Слави, защото го познавам още от студент, делили сме си стотинките както се казва и исках да отида при него да видя как стават нещата. Аз тъкмо се бях завърнала от чужбина и нищо общо нямах с това, което се случва, но просто исках да остана в България. На Слави явно му беше неудобно да ми откаже, но не се получи нищо,  което не ме нарани, не ме обиди. Просто реших, че не съм за там.  На мен много ми върви, когато ми кажат „не“! Това страшно ме мотивира – нещо страшно се случва. След това Рени ме запозна с Митко Димитров. Интересното е, че и той не беше никак въодушевен. Аз мисля, че проблемът на всички тези хора, защото те вече познаваха жанра, беше моята култура. Те са много добри психолози, те знаеха, че аз съм от малко по-различно тесто – знаеха къде съм била. Това в попфолка нямаше как да върви. Освен всичко останало, не бях с пищен бюст, имах доста неща, които явно във визията ми ги притесняваше. Пеенето на Марая Кери и Уитни Хюстън пък направо ги отказваше, защото в попфолка трябваше друг манталитет.“ – откровена беше дивата пред камерата на Фен ТВ.

Есил Дюран сподели, че се е наложило да промени част от нещата в себе си, за да може да се котира на музикалния пазар в България. Звездата дори прибегнала до естетичната хирургия, само за да сбъдне мечтата си да остане в България и да се занимава с музика.

„Истината е такава, няма какво да се залъгваме, най-добрият старт беше, когато отидох и си направих една корекция, която доста добре отваряше вратите и тази корекция много впечатли всички. Като сложих и подходящия тоалет и изпях една песен на Митко Димитров, всичко се случи. Много странно беше началото за мен, но най-голямата ми цел беше да живея в България. Това го разказвам, за да разберете колко съм искала да остана тук… и успях! Не исках да живея другаде, не исках да живея извън България. Да си отглеждам детето дистанционно, работейки на скандинавските кораби. За това си казах: „За да бъдеш успял в България, трябва да правиш това, което хората харесват“. А аз исках да се харесам. – сподели изпълнителката в „Звезден гост“.

Какво още разкри Есил Дюран в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.