• office@fantv.bg

Урагани“ е озаглавен новият проект на Есил Дюран, който вече радва всички зрители на Фен ТВ.

Екипът, стоящ зад „Урагани“, е съвсем млад и пълен с ентусиазъм и висок професионализъм. Видеото е снимано в продължение на няколко дни. Единият от снимачните дни в началото на юни изненадва екипа с почти зимни температури и валежи. Вторият пък се оказа истинско пустинно приключение – жега и суша! Екзотичната локация всъщност се намира недалеч от София, така че във времена на ограничени и комплицирани пътувания артистите си имат и пустиня за по -голямо удобство – коментира с чувство за хумор певицата.

За снимките към „Урагани“ се е наложило Есил да се подготви за сцените в ранни зори, което е предизвикателство за режима на изпълнителката. Независимо от личното неудобство за певицата, професионализмът е надделял и тя е зашеметяваща. Нейн партньор в клипа към „Урагани“ е актьорът от София ден и нощ Радостин Цонев.

Освен с представяне на нова нейна музика, Есил Дюран не спира да се занимава и с модната си линия. Скоро ще видим дизайнерските вечерни рокли на изпълнителката на голямо модно събитие.

https://www.youtube.com/watch?v=KVBzSNXjy1c

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.