• office@fantv.bg

Специалното предаване „Зад кулисите“ е посветено на грандиозния концерт на Тони Стораро, с който отбеляза 25 години на сцена. Специално за ФЕН ТВ звездите Азис, Софи Маринова, Галена, Емилия, Алисия, Деси Слава, Константин, Фики и Емрах дадоха ексклузивни интервюта, в които споделиха спомени за Човека глас и емоциите, които изпитват броени минути преди да се качат на сцената. Разбира се, самият Тони Стораро също говори за вълнението си от голямото събитие и прави равносметка на четвъртвековната си кариера.

Звездните изпълнители Азис, Софи Маринова, Галена, Емилия, Алисия, Деси Слава, Константин и DJ Damyan споделиха пред камерата на ФЕН ТВ интересни факти от запознанството си с Големия Тони.

Синовете на Тони Стоаро – Фики и Емрах, които вървят уверено по стъпките на баща си, показаха огромното уважение, което изпитват към него и не скриха, че с DJ Damyan носят името му.

Ако искате да чуете неразказвани досега истории, гледайте предаването „Зад кулисите“ за концерта на Тони Стораро.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.