• office@fantv.bg

Младата и талантлива фолклорна изпълнителка Ива Костадинова се омъжи за своя избраник – композитора Светлин Къслев. На 19 ноември младоженците си казаха заветното „да“ на приказно красиво сватбено тържество в присъствието на роднини и близки.

Внучката на голямата народна певица Гуна Иванова и нейният любим получиха много изненади, а прекрасните емоции и вълнения властваха през цялата вечер.

Иконата на българския фолклор Гуна Иванова беше безкрайно щастлива и поздрави младото семейство с китка от любими песни. В изпълнението се включиха и младоженката Ива и сестра ѝ Велислава.

Сред гостите на сватбата бяха Райко Кирилов, Маргарита Хранова, 100 КИЛА, Веси Бонева, Тото от СкандаУ, Майсторите на танца, както и много други техни колеги, които поднесоха музикалните си изненади към влюбената двойка. Щастливото събитие уважиха и продуцентите на Ива Костадинова – Ненчо и Виктор Касъмови.

Честито на младото семейство! Екипът на ФЕН ТВ им пожелава дълъг и щастлив семеен живот, много любов и щастие!  

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.