• office@fantv.bg

RnB певецът Стивън Ачикор се връща с нов сингъл по текст на музиканта Даниел Удожи и е вдъхновен от вечната тема любов – към други хора, а най-вече към себе си. Режисьор на видеото към песента е Едис Акгюн а клипът, разказващ историята на една чувствена любов, е заснет на различни локации в старата част на София.

Стивън Ачикор, който от близо десет години живее и твори в България, е госпъл и поп изпълнител с уникален тембър и афинитет към лирическите изпълнения. Първите си стъпки на българската музикална сцена прави през 2015 година в X-Factor, където е сред финалистите на музикалното риалити. Музикалната си кариера в България започва като една от звездите на Virginia Records, след което поема по пътя на независим артист, колаборирайки се с български артисти и музиканти извън страната. През 2018 г. излиза и първата му песен на български език “Да обичам”.

С новата си песен „Love you“, Стивън Ачикор кани слушателите да празнуват обединяващата сила на любовта, да се радват на различното и най-много да обичат себе си.  „Love you“ е песен от сърце и има за цел да докосне емоционалните струни на меломаните.

Във видеото към песента пред камерата заедно със Стивън застава и актрисата и модел Лайефа Окереке.

За новия сингъл Стивън споделя: “В ‘Love you” всеки човек ще открие своето послание. Създадохме песента заедно с Даниел Удожи в труден за мен период, в който трябваше да намеря себе си и отново да се уча да обичам. В този период осъзнах, че ако не съм добре, как бих могъл да съм пълноценен за хората около мен. Надявам се, че слушателите ще почувстват тази емоция и ще припознаят песента като своя.”

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.