• office@fantv.bg

Новото парче на Теодора „Кеш“ само за няколко часа се вписа в класацията „Набиращи популярност“ на YouTube за България. Хитовата песен бързо се изкачи на 26-а позиция в сайта за видеосподеляне.

„Теодора даде старта на годината“, „Песента е лека, приятна, избухваща, с една дума – купонджийска, от което имах нужда“, „Теодора се завърна ударно – браво, момиче“, „Суперяка и гъзарска песен – евала, ще гърми навсякъде“, „Добре че си ти, та да чуем нещо интересно и истинско“, са само част от десетките позитивни коментари за актуалното предложение от звездата на Фен ТВ. Почитателите адмирират авторската композиция на Мартин Биолчев и закачливия текст на Йордан Гергов, както и ефектните визии, подбрани от стилиста Стоян Апостолов.

„Кеш“ е в стилистиката на предишния сингъл на изпълнителката „Самолет“, който отдавна мина 1000 клипчета на потребители в TikTok, и е създадена за горещи партита. По отзивите на меломаните в социалните мрежи по всичко личи, че тя много бързо възвръща позициите си. Припомняме, че примата на Diapason Records само преди броени месеци се завърна от Америка и отново поднови кариерата си.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.