• office@fantv.bg

Кондьо сюрпризира Лия по време на участието ѝ в „Звезден гост“ по Фен ТВ. Фолклегендата изненада изпълнителката с мило видео, специално записано за предаването. Чаровната изпълнителка сподели, че макар да не се чуват често напоследък, тя все още таи топли чувства за приятелството им от зората на фолка.

„За съжаление, не се чуваме. Преди 1-2 години ни събра едно предаване, в което ни поканиха –  не се бяхме виждали от страшно дълго време. Той беше репетирал преди мен. Точно както се събрахме и записахме тази песен преди много години, така се събрахме и там. Той си я беше изрепетирал и ние се събрахме по време на снимките да я изпеем на живо. Така се и случи с тази песен.“ – отдаде се на спомени Лия в ефира на Фен ТВ.

Хитовата изпълнителка разкри и интересна случка от записа на хитовия им дует „Обич за двама“.

„Песента е изключително красива. Аз като я чух, си казах – „Това е моята песен!“. Аз имам афинитет към сръбската музика и много ми хареса. Записахме я отделно. Когато Кондьо е чул изпълнението на песента, е бил много учуден и е казал – „Абе, тая българка много хубаво е изпяла песента. Така че след този коментар той е влязъл и още веднъж си е изпял неговата партия.“– през смях разказа чаровната изпълнителка.

Лия беше изключително развълнувана от видеото, с което Кондьо я поздрави и се отдаде на спомени за съвместната им творческа дейност.

„За мен беше много приятно да видя Кондьо, защото страшно много го обичам и уважавам. Кондьо е страхотен работохолик, на него може да се разчита винаги на 100%. Когато сме ходили по участия,  той е човекът, който ако кажа, че имам някакво неразположение, не се чувствам добре, той е в състояние да изкара цялата вечер. Аз да се появя и да изпея 5 песни, а останалото да поеме той. Никога не се е щадял и винаги съм могла да разчитам на него.” – категорична беше Лия по време на участието си в „Звезден гост“.

Какво още разкри Лия в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.