• office@fantv.bg

С две нови песни ще зарадва публиката Крум. За това сподели изпълнителят в разговор със своите последователи в Инстаграм. Нетърпеливи за нова музика, меломаните настояха по-скоро да ги изненада с песен. „Не една, а две подготвям“, сподели певецът, но не разкри повече подробности на какво звучене и на кои автори залага.

През февруари Крум успя да докосне сърцата на феновете с „Ако можеше“ – песен, която поднесе и със специалното участие на Емилия. Вълна от положителни коментари заля проекта, а изпълнителите не скриха своята благодарност.

Премиерата на новите песни ще бъде факт в ефира на Фен ТВ и Balkanika Music Television, както и в youtube – в официалния канал на звездата на „Ара мюзик“ Krum Official.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.