• office@fantv.bg

Лина е новият попфолк изпълнител в музикалната компания Diapason Records. Тя е млада, красива, талантлива и с нестихваща амбиция. Любовта  ѝ към музиката и сцената започват още от дете. Отначало започва да пее във вокалната група „Розов свят“ в родния си град Стара Загора. Занимавала се е професионално с народни танци в продължение на осем години.  

Лина има завършен курс за професионален модел и когато е едва на 13 години, започва да се изявява по конкурси за красота в страната. Нейната хубост, харизма и професионализъм са получили многобройни признания и  десетки награди, които е спечелила през годините. Сред тях изпълнителката има 12 първи места от конкурсите Мини Мис и Мисис. Кариерата ѝ като модел помага за изграждането на нейния образ, стил, сценично поведение.  Лина определено няма притеснения от камерата, знае какво иска и как да го постигне.

Професионалната си музикална кариера Лина стартира през 2020 г. и зад гърба си има вече няколко издадени сингъла. Въпреки че няма музикално образование, страстта ѝ към музиката е огромна. Тя умее с лекота да завладява сцената и публиката.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.