• office@fantv.bg

Само преди броени часове в ефира на Фен ТВ премиера направи чисто новото видео на Лияна. Парчето носи лиричното име „ Плачат“, а историята зад него е истинска и вдъхновена от реални ситуации, споделя самата изпълнителка. Интересното около песента е, че текстът е дело изцяло на самата изпълнителка.

„Приятели, за тази песен не искам да разказвам, а ви приканвам да я слушате внимателно! Всяка дума е вдъхновена от действителни истории, разкази, съдби.. А може да бъде различно! Целете се в онова, което няма цена! Имайте любов!“– написа по повод премиерата Лияна в Instagram.

Във видеото отново виждаме изпълнителката в топ форма, а визията и е съобразена с последните модни тенденции.

За съвсем кратко време песента успя да събере почти 100 000 гледания, а позитивните коментари под него трогнаха изпълнителката.

Музиката и аранжиментът са дело на Мартин Биолчев, а текстът е на самата Лияна. Режисьор на видеоклипа е Николай Скерлев.

Стилист е Стоян Стоянски, косите са дело на Емилио Стефано, а гримът е на Цецо Андреев.

Може да гледате „Плачат“ на Лияна в ефира на Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.