• office@fantv.bg

Лияна посети един от ресторантите на световноизвестния топ готвач Гордън Рамзи. Това показа самата тя в социалната мрежа Instagram.

Красивата изпълнителка е на пореден воаяж в чужбина, като този път тя  избра да посети Лондон. По време на пътуването си до английската столица, звездата реши да се отдаде не само на шопинг, но и на гурме преживявания. За целта фолкдивата  резервира маса в един от най-елитните и луксозни ресторанти в Лондон- “Restaurant Gordon Ramsay”.

Самата Лияна е голям фен на Гордън Рамзи и споделя, че той е любимият ѝ кулинарен гуру.

Изпълнителката показа в Instagram профила си малка част от висшата кулинария, която екипът на Рамзи беше подготвил за гостите си, а феновете ѝ останаха очаровани от видяното.

Дали Лияна е успяла да се запознае на живо с талантливия готвач, не става ясно, но със сигурност е останала очарована от изкусителното гурме преживяване.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.