• office@fantv.bg

Лия е фен на съвременния попфолк и се възхищава на професионализма на голяма част от изпълнителите. Това стана ясно от интервюто, което голямата звезда от зората на попфолка даде за Фен ТВ.

„Много ги харесвам. Има прекрасни изпълнители, на които се възхищавам на професионализма, на начина, по който избират песните и видеоклиповете си. Галена за мен е работохолик, който знае какво иска, знае как да го направи – радвам ѝ се! Поздравявам я. Меди – едно младо име, което обаче прави много красива музика и я показва по един много интелигентен начин, на който на мен лично много ми допада.“– каза Лия в студиото на „Звезден гост“.

Топ изпълнителката сподели, че поддържа и топли отношения и с голяма част от колегите си от близкото минало.

„До ден днешен страшно много обичам да контактувам с мои колежки от по-далечното минало- Нелина, Софи Маринова, Деси Слава, Сани, Ина, но и със сегашни. Не много често, но се срещам с изпълнителки, които страшно много харесвам.“– искрена е звездата пред камерата на Фен ТВ.

Лия смята, че попфолка е изминал дълъг път в развитието си, но за нейно огромно съжаление все още преобладавали кавърите. Фолк легендата беше категорична, че в България има талантливи хора, които правят красива авторска музика.

„Трябва да сме искрени и да кажем, че попфолкът израсна много. В момента имаме фантастични изпълнители, които пеят невероятна красива музика. За съжаление, все още кавърите преобладават. Но имаме прекрасни песни, които са авторски и които създават своя път с една много интересна музика. Прекрасни гласове. Аз съм впечатлена, не съм изненадана, защото България има страхотни таланти.“– откровена беше Лия по време на участието си в „Звезден гост“.

Какво още разкри Лия в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.