• office@fantv.bg

Маги Джанаварова разкри, че вече е избрала име за бебето си. Талантливата изпълнителка сподели, че няма търпение вече да гушне малкия си наследник, а до щастливото събитие остава съвсем малко.

“Вече 33 седмици моето тяло е всичко за едно малко чудо. Обичам всеки пулс, ритниче, разтягане и сигнал, че животът в мен расте”– написа тя в социалните мрежи.

Маги Джанаварова е и наясно с пола на бебето, но на този етап не смята да разкрива повече информация. Тя и бъдещият татко са в трескава подготовка за бъдещото събитие, но не смятат да организират парти с пукане на балони, както е модерно в момента.

“То това не идва от България според мен, но е модерно, да. Преди много яростно опонирах на такъв тип изпълнения и видеа, особено когато са публични, но като се замислиш, ако ти носи само и единствено позитивна емоция, значи е нещо хубаво. Аз съм позитивен човек. Всъщност ние вече си направихме такова парти, но нямам намерение да поствам кадри или видеа публично за него. Идеята да си създадеш такава емоция, да си избереш хора, които да пазят тайната, започна впоследствие да ми харесва, иначе преди и мен ме дразнеше (смее се)” – сподели пред “Блиц” певицата.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.