• office@fantv.bg

Маги Джанаварова стана майка за първи път. Талантливата певица сподели новината в социалните мрежи и не скри вълнението си от радостното събитие. Щастливата майка сподели фотос на новороденото си момиченце, което носи красивото име Елизабет и успя да развълнува почитателите си.

Снимката събра хиляди лайкове, а стотиците коментари под нея са пълни с мили думи и пожелания към щастливите родители.

“Елизабет! На тази снимка е събрано цялото ми сърце и любов, силата и слабостта, цялата ми вселена! Благодаря на д-р Мария Атанасова, че извървя пътя с нас докато Тя се появи и не се отказа дори и в най-трудния момент! Щастливки сме, че бяхме в нейните ръце и ръцете на целия ѝ екип от УМБАЛ „Токуда“. Благодаря и на невероятната д-р Радка Масларска, която беше и причината да взема решение да се следя и родя тук! Благодаря на нея и екипа ѝ за грижите от първото вдишване на Елизабет! Вълшебни ръце и сърца имате всички! Благодаря и на д-р Мариета Сирманова, която също беше част от това пътешествие с толкова лекота и отношение. На д-р Елена Павлова по фетална морфология, за това, че винаги беше толкова слънчева и внимателна. И не на последно място, благодаря на д-р Иво Тодоров, за всичките години подкрепа и прекрасно отношение. Той беше единствения лекар даващ ми пълното спокойствие, че ще мога да забременея нормално! Благодаря от цялото си сърце на всеки един от вас!!!” – развълнувано написа Маги.

В продължение на 9 месеца, феновете на красивата изпълнителка бяха част от ежедневието ѝ и с трепет проследяваха всеки миг от бременността на Маги Джанаварова.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.