• office@fantv.bg

Фолк идолът Меди и неговото ново откритие Селина зарадваха многобройните си почитатели с новия си дует „Мама миа“. Двамата изпълнители представиха сингъла си с атрактивно видео, в което демонстрират опасна близост. Още с появата си музикалният проект привлече вниманието на феновете и само за броени дни се нареди в челните позиции на класацията за Набиращи популярност видеа в YouTube.

Песента е по музика на Çelik Lipa, Bаrdhi, Ghilo, Shkurte Gashi и Kushtrim Kelani. Аранжиментът е дело на Даниел Ганев, а текстът е на тандема Мариета Ангелова и Костадин Милев.

Това е вторият дует на двамата певци. В края на февруари чаровната Селина дебютира на музикалната сцена със съвместния проект с Меди, озаглавен „Откачила“, който се прие много добре от меломаните. Сега младата изпълнителка отново прави сериозна заявка с „Мама миа“. Само за 5 дни видеото вече има почти 1 милион гледания.

Във видеото, режисирано от Иван Димитров-Torex,  Меди и Селина демонстрират опасна близост, което накара феновете да изказват различни предположения. Някои смятат, че двамата изпълнители показват такива отношения единствено за целите на видеото. Други пък побързаха да заявят, че виждат как припламват любовни искри между певците. Каква е истината, предстои да разберем!

Може да гледате видеото Меди х Селина – „Мама миа“ в ефира на Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.