• office@fantv.bg

Мира съчета полезното с приятното по време лятната си почивка. Звездата на Diapason Records успя да открадне време за себе си и семейството си от натовареното си ежедневие.

Талантливата изпълнителка се наслади на слънчевите лъчи в съседна Гърция и не пропусна да сподели със своите последователи красиви моменти от живописните плажове в социалната мрежа Instagram.

Веднага след завръщането си Мира изненада феновете си с новината, че подготвя нова песен. Със своя снимка тя загатна за бъдещия проект, но на този етап изпълнителката не разкрива подробности около него.

След успеха на последната ѝ песен с Джошкун „Двуличници“, която събра стотици положителни коментари, Мира подготвя нещо още по-горещо за всички почитатели на бързите ритми.

Но дали новият сингъл ще бъде самостоятелен или в дует, предстои да разберем!

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.