• office@fantv.bg

Музикалното латино дуо, което чупи рекорди и с охота завладява сърцата на българската публика – Torino & Pashata – представи нова взривна колаборация с попфолк иконата Преслава, която носи името “Ако ти върна”.

“Ако ти върна” има всички предпоставки да се превърне в поредния хит на артистите. Този път, регетон нотката, характерна за музиката на Torino & Pashata, е комбинирана с ново, закачливо и горещо звучене, както и интересни лирики на любовна тематика, които взети заедно правят песента един незабравим сингъл. Колаборацията получава своя съвършен завършек с вокалите и емоцията на Преслава, която пренася “Ако ти върна” на едно изцяло ново ниво.

Автори на текста към “Ако ти върна” са самите изпълнители – Torino, Pashata и Преслава, както и известният сръбски композитор Dragan Brajovic Braja, който стои и зад музиката, заедно с Dejan Kostic. Видеото, придружаващо песента, е дело на Ники Котич.

Можете да гледате видеото на Torino & Pashata и Преслава – “Ако ти върна” в ефира на ФЕН ТВ!

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.