• office@fantv.bg

Тони Стораро получи признание за таланта си в южната ни съседка. Звездата на Diapason Records бе на гости на своя идол и приятел Василис Карас. Българският изпълнител получи специална покана да се изяви в програмата на нощен клуб в Солун, където пее гръцката икона.

Големия Тони обожава гръцката музика и многократно е получавал похвали за интерпретациите си от свои колеги в Гърция и България. Родният певец често отскача до южната ни съседка, където има много приятели сред музикалните среди. Не за първи път той се извява на сцените на бузукитата там и винаги е високо оценен.

Сега по покана на Василис Карас Тони Стораро отново излезе на сцената в солунското заведение редом до своя идол и впечатли всички с изпълнението си. Ето защо той е обсипан с цветя, което според гръцката традиция е знак за признание на таланта на артиста.

Вижте видеото с изпълнението на Тони Стораро тук:

https://www.instagram.com/p/CW5LKaJtpU3/

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.