• office@fantv.bg

Папи Ханс отдавна е познат като един от най-талантливите ни музикални артисти. Той е автор не само на десетки хитове, но и няколко тотални бестселъра. Освен номинацията на фестивала в Кан, която получи миналата година, певецът показа на България и че може да танцува в риалити форматаDancing Stars“. Там той обяви, че тази година ще има нов албум и изпя пред публиката пилотната песен от албума – „От страх да ме загубиш“, която бързо се превърна в хит.

Само няколко седмици по-късно Папи Ханс изненада всички с нова песен и видео, озагалвени „Знаеш името ми“.нова

„Тази песен е за битката за човешката душа, която трае цял живот“, сподели певецът в социалните си мрежи.

„Знаеш името ми“ е песен като никоя друга в неговия репертоар. Звученето е мрачно и леко кънтри, а в нея Папи пее от името на дявола (както и го играе в клипа), като изкусно се опитва да примами човек, видимо бягащ от своите грехове.

Изключително креативната концепция бе определена от някои като провокативна, но безспорно е призната за новаторска в българската музика. Само часове след премиерата стотици коментари изпълниха мрежата, а някои го оприличихана българския Джони Кеш. Други пък стигнаха до заключението, че парчето показва не Папи Ханс, а Константин Трендафилов (както е истинското му име). Трети казват, че досега в българската музика никога не е имало подобен текст, който така да провокира вътрешни размисли.

Артистът сподели очарователно видео, в което скромно благодари на феновете си и им каза, че преди години е нямало да пусне песен като тази от страх, че е твърде различна. Докато днес, той знае, че има публика, достатъчно чувствителна и интелигентна, за да оцени музикалните му проекти.

Някои се запитаха дали и Папи Ханс не е станал член от някоя нашумяла религиозна секта, но артистът твърдо заяви преди обявяването на песента, че не е религиозен и не се асоциира с никоя религия и общество, а песента е писана изцяло като метафора за вътрешната борба между доброто и злото у него.

Това е втората песен от предстоящия му албум „Цветовете на тъгата“. Тепърва ще видим още какви изненади ни е подготвил креативният артист.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.