• office@fantv.bg

Папи Ханс определено знае как да развълнува сърцата на феновете си. Този път талантливият изпълнител го направи с премиерата на новата си песен. Парчето носи името „Ненаситна“ и направи премиерата си онлайн. Само за ден то успя да натрупа завидно количество гледания и коментари и автоматично влезе в трендинг класацията на YouTube.

Феновете са категорични, че любимият им изпълнител отново е „уцелил десетката“ с новото си предложение.

“Ненаситна” излезе и е време да простея с умни хора! Прегръщам ви и трябва да ви кажа, че съм адски щастлив, че независимо от стила, вие сте с мен. Умният човек не може да бъде затворен в едно чекмедже. Свободният – въобще не може да бъде затворен. Благодаря ви, че се забавлявате с мен извън всички чекмеджета на света.“– написа Папи Ханс в социалната мрежа Instagram.

Песента е по текст на Папи Ханс, който е автор също на музиката и аранжимента, заедно с Витали Езекиев. Режисьор на видеоклипа е Валери Милев, а оператор – Дамян Димитров.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.