• office@fantv.bg

След 10-годишна пауза стартира новия сезон на танцовото риалити Dancing Stars. Сред 16-те звезди, които ще се изявяват на сцената, има и доста изпълнители от различни музикални жанрове.

Още на първия лайв някои от тях успяха да впечатлят журито с изключителни танцови умения. Папи Ханс получи най-високото одобрение от страна на оценяващите за чувствения валс, който представи с партньорката си.

Dara пък обра овациите с огнената самба, която демонстрира със своя партньор, но също обра суперлативите от членовете на журито.

Емрах също изненада с добро представяне, като заедно със своята партньорка представиха първия си валс.

Мила Роберт показа своята артистичност  с изпълнение на ча-ча-ча, като също получи одобрителни коментари.

Останалите певци сред звездите на тазгодишното издание на Dancing Stars също представиха своите танци на сцената, като успяха да запазят мястото си в шоуто и правото да излязат на сцената и следващата седмица. Останалите изпълнители в танцовото шоу са Нона Йотова, Свилен Ноев и Емануела. Другите звезди, които ще мерят сили на дансинга са актьорите Филип Буков, Даниел Пеев-Дънди, тв водещите Натали Трифонова и д-р Неделя Щонова,  ергенът Виктор Стоянов, спортистите Ивет Горанова и Серафим Тодоров, каскадьора Валери Григоров и актрисата Боряна Баташова, която е и първата отпаднала от шоуто.

Снимки: Dancing Stars

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.