• office@fantv.bg

Фики заложи на нестандартен главен герой в новия си проект „Chipi Chipi“ – пееща котка.  Купонджийското парче на звездата на Diapason Records освен огнен ритъм има и закачлив текст, което се хареса на меломаните и само за броени часове след излизането си клипът нареди в Топ 3 на класацията за Набиращи популярност видеа на YouTube.

Парчето е вдъхновена от чилийска детска песничка, а музиката и аранжиментът са дело на Brothers Stoyanovi. Забавният текст е на Николай Гурманов.

В духа на веселяшката песен е и видеото, което е изключително цветно и забавно. Освен Фики и две чаровни момичета, в лентата се появява и друг важен герой – котка, която пее и танцува. Пухкавото създание сменя и няколко визии както подобава на истинска звезда.

Режисьор на клипа е Людмил Иларионов-Люси.

Може да гледате видеото Фики – „Chipi, Chipi“ в ефира на ФЕН ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.