• office@fantv.bg

Поради огромния интерес към концерта, насрочен за 11 юни (събота) на най-голямата балканска звезда Ceca Raznatovic и дъщеря й, младата звезда Anastasija Raznatovic ще бъде преместена на градския стадион в Пробищип, вместо в “Аквапарк”.

Организаторите казват, че е трябвало да се решат на тази стъпка, тъй като аквапаркът ще е малък, за да събере всички фенове на Ceca и Anastasija.

„Трябваше да преместим концерта, защото интересът е твърде голям. Всеки ден получаваме обаждания и резервации от Сърбия и България. „Най-важното е, че не очакваме топло и хубаво време в събота.“, казаха те.

Иначе това е първото съвместно представяне на Ceca и дъщеря й Anastasija и кой знае дали някога отново ще видим двете на една сцена. Интересното преди дни е списъкът им с желания, открит от организаторите.

Двете певици всъщност не искат “от пиле мляко” като някои други звезди, а напротив –  скромни са в исканията си.

Тези, които все още не са закупили билети, могат да го направят онлайн чрез търговската мрежа на www.kupikarta.com, магазин „Југотон“, както и „Розе Веро 2“.

Също така в деня на концерта ще има организиран транспорт от Скопие и всички големи градове. За по-подробна информация се обадете на телефон: +389 75 507 455.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.