• office@fantv.bg

С първия си сингъл за новата година „С теб съм жив“ Sinan заложи на различен стил и звучене спрямо последните си хитове. Премиерата се състоя преди броени дни в ефира на Фен ТВ и YouTube канала на медията и бързо успя да спечели одобрението на публиката. Само за няколко часа песента влезe в класацията за „Набиращи популярност“ на YouTube и бързо се изкачи на 13-то място.

Sinan винаги успява да завладее чартовете и с предния си хит „Тоз гурбет“ талантливият изпълнител на Diapason Records се задържа повече от месец на челни позиции в тренда.

Най-много Sinan цени това, че е успял да завладее сърцата на своите фенове. Положителните коментари в социалните мрежи не стихват, а TikTok видеата с песента вече са стотици.

Можете да гледате „С теб съм жив“ на Sinan в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.