• office@fantv.bg

Предаването “Гласът на Родопите" можете да гледате на живо всяка неделя от 18:00 до 19:00 ч. по Фен ТВ, a от 18:00 до 22:00 ч. в ефира на Фен Фолк ТВ, както и в официалните facebook страница и YouTube канал на медията.

Водещ на предаването е известният фолклорен певец Хамид Имамски, който е виден представител на родопския край. За него родопската песен има специално място в сърцето, а любовта му към родния край стои над всичко.

„Гласът на Родопите“ е предаване, в което зрителите могат да обогатяват познанията си за този красив край на България и да споделят любовта си към него, заедно с водещия и гостите.

В предаването има няколко рубрики, които разкриват различни аспекти от родопския бит и култура.

„Битът на Родопите” разказва повече за бита и културата на Родопите.

„Хайде на Шанлика” е рубриката, в която зрителите могат да се свържат на живо със студиото и да разговарят с водещия и госта. В тази част от предаването ще се изпълняват традиционни родопски песни и танци.

„Песни от корените” е тази част от предаването, в която зрителите могат да се запознаят с автентични родопски песни, както и тяхната история.

Специален гост на предаването всяка седмица е популярно лице, свързано с музиката и традициите на Родопите.

Времетраене: 60 минутиПроект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.