• office@fantv.bg

Днес в ефира на Фен ТВ премиера направи новото музикално предложение на Радостина Николова. Песента е озаглавена „Тамо далеко вода ми дотече“ и  фолклорната изпълнителка на Diapason Records определено ни завладява със своя талант и славейски глас.

„Тамо далеко вода ми дотече“ носи много хубаво настроение и поводи за усмивки. Песента олицетворява и любовта между мъжа и жената в първите и трепети.

Текстът и музиката са народни, а благодарение на аранжимента се засилва и веселото звучене на песента. Негов автор е Сашко Митовски.

„Тамо далеко вода ми дотече“ е любимата народна песен на моята майка. Песента е весела, игрива, любовна и ми навява много хубави спомени и винаги ми приповдига настроението. Винаги съм искала да я направя, и сега му дойде времето. Надявам се да успея да предам тази положителна емоция и на хората и искрено да се забавляват на песента.“ – сподели Радостина Николова

Видеоклипът към песента е заснет в околията на гр. Сандански и показва красотата на българската природа и народна музика.  Негов режисьор е Ненчо Касъмов.

Специално участие в клипа взимат танцьорите от ТФ “Веселие” с художествен ръководител Любомир Марянски.Можете да гледате „Тамо далеко вода ми дотече“ на Радостина Николова в ефира на Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.