• office@fantv.bg

Румина влезе в звукозаписното студио по повод подготовката на новия си проект. Тя изненада своите фенове като пусна неочакван клип в профилите си в социалните мрежи и разкри, че работи усърдно.

Междувремено певицата на Ара Мюзик изпълни еднo от най-новите хитови парчета „Самолет“ на нейната колежка от Diapason Records – Теодора.

Както се вижда текстът изключително пасва на стила на русокосото изкушение.

Почитателите и на двете красавици веднага си помислиха, че Румина подготвя кавър на „Самолет“, който скоро ще могат да слушат с удоволствие.

„Докато подготвях и записвах новата си песен, реших да изпея и част от „Самолет“, защото страшно много харесвам този проект. Пуснах клипа в социалните ми мрежи, а на почитателите ми страшно много им хареса. Това ме наведе на мисълта, че по-нататък наистина мога да поискам инструментала от Теди, ако тя е съгласна и да изпълнявам парчето по мои участия.“, – сподели тя.

Прелестната изпълнителка засега само загатна, че подготвя нов проект, а скоро може и да разкрие повече относно концепцията и идеята си, който в бъдеще феновете й да гледат по Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.