• office@fantv.bg

Чаровната Румина е готова с новия си проект, който е в колаборация със Стилиян. Парчето носи заглавието „Страшна комбинация“ и съвсем скоро ще се състои премиерата му в ефира на ФЕН ТВ.

Изпълнителката на Ара Мюзик сподели, че идеята за съвместна песен се появила на шега, когато двамата се видели.

Срещнахме се случайно със Стилиян и решихме да си запишем едно видео за социалните мрежи, с което казваме на хората да очакват новия ни дует. Всичко беше на майтап! Аз вече бях записала новата си песен, но се замислих, че ще е много хубаво, ако поканя и Стилиян да се включи като фийчъринг. Той веднага откликна и съм много щастлива, че взе участие, защото придаде още по-интересно звучене на парчето.“, сподели атрактивната певица.

От днес в ефира на ФЕН ТВ и официалния YouTube канал на медията се завъртя и тийзъра към „Страшна комбинация“. Можете да го видите тук:

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.