• office@fantv.bg

Румина и Мути представиха дуетната си песен „Още те искам“. Видеото вече е в ефира на Фен ТВ, а може да бъде гледано и в YouTube канала на медията.

Изпълнителката на Ара Мюзик няма много колаборации в репертоара си и за нея това е едва третата съвместна песен. Но щом чува Мути е убедена, че трябва да запишат песен заедно. Всъщност този, който ги запознава е Стилиян, с когото преди година изпълнителката представи общото парче „Страшна комбинация“. Румина много харесва гласа на Мути и веднага изявява желание да направи дует с него.

„Много талантливо момче с прекрасен глас. Чак не можах да повярвам, че досега не е имал изяви като професионален певец. Не се колебах нито минута и казах, че задължително ще направим нещо заедно. Реших, че този  талант има нужда от подкрепа! Вярвам, че го очаква голямо бъдеще!“, сподели Румина.

Мути е автор на музиката на „Още те искам“, а за текста работи заедно със Стилиян. Младият изпълнител предлага песента на Румина и тя я харесва от първо слушане. За аранжимента се доверяват на Мартин Биолчев.

По време на снимките на видеото, режисирано от Николай Скерлев,  било изключително весело и целият екип се забавлявал страхотно. Накрая на снимачния ден се почерпили с шампанско за успеха на проекта. 

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.