• office@fantv.bg

В ефира на ФЕН ТВ и в YouTube каналa на медията премиера направи официалното видео на Румина feat. Стилиян – „Страшна комбинация“. За първи път двамата артисти работят заедно и се надяват, че съвместният им  проект ще има успех.

Този път Румина залага на парче с мелодично попфолк звучене. „Реших да е нещо по-различно. Отдавна не съм правила такава песен и смятам, че публиката има нужда от такъв тип музика.“, сподели русокосото изкушение. Автор на композицията е Радомир Кишев, а текстът е дело на Йордан Гергов.

Изпълнителката на Ара Мюзик разкри, че вече била записала песента, но при случайна среща със Стилиян, решила да го покани да се включи в парчето. „С неговото участие стана още по-добре. По принцип песента е малко по-различна от стила му, но се вписа перфектно и наистина се получи една „страшна комбинация“!“, каза още изпълнителката.

Режисьор на видеото е Николай Скерлев. Клипът е заснет в конна база и хотелски комплекс „Тракиец“. Освен, че изглежда прекрасно, Румина демонстрира и завидни умения в ездата. За стайлинга й се е погрижил Стоян Апостолов-Стоянски.

Гледайте видеото на Румина feat. Стилиян – „Страшна комбинация“ в ефира на ФЕН ТВ и официалния YouTube:

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.