• office@fantv.bg

Румина е готова с новия си проект и този път залага на колаборация с младия талант Мути. Тийзърът към предстоящия сингъл „Още те искам“ се завъртя в ефира на Фен ТВ и YouTube канала на медията, а до броени дни ще е факт и премиерата му.

Изпълнителката на Ара Мюзик разказва как се е стигнало до сътрудничеството с Мути, който досега няма професионални изяви като певец. „Бях много впечатлена, когато го чух. Това момче ме докосна с гласа и таланта си! Реших да му подам ръка и да направим обща песен. Той наистина заслужава да бъде чут, защото има много качества!“, каза Румина.

Чаровната изпълнителка довери, че няма търпение да промотира видеото към новия си сингъл и да чуе реакцията на публиката. За нея това е трета колаборация с колега и се надява да има още по-голям успех от предишните две.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.