• office@fantv.bg

Румина представи новата си песен „Питай ме“ на своите фенове на връх рождения си ден – 12 април. Певицата сюрпризира с музикален подарък почитателите си и ги зареди с буря от емоции.

„Много исках да пусна видеоклипa към „Питай ме“ точно на рождения ми ден. Преди време снимах клип на рождената ми дата, който имаше голям успех. Именно затова тази година реших да го пуснем на нея, а и исках да зарадвам моите фенове с нова песен. Вярвам в символиката и смятам, че числата ми носят късмет.“, споделя изпълнителката на Ара Мюзик.

Певицата от ефира на Фен ТВ разказва, че сюжетът и историята на клипа са били замисляни дълго време. Тя е искала да предизвика себе си, като излезе от зоната си на комфорт и позволи на феновете си да я видят в различно амплоа. Именно заради това, тя решава новият й проект да наподобява филм, а тя да влезе в главната роля.

„Много ми харесва да пея за невъзможна и пламенна любов – да има тръпка, трудности и обрати. Мисля, че и на хората ще им хареса, ще се припознаят в историята и ще се сетят за някоя тяхна силна, бурна, неизживяна авантюра…Искам да ги разчувствам.“ споделя чаровната Румина относно текста на новия си проект.

Текстът е дело на Йордан Гергов, а песента е по музика и аранжимент на Мартин Биолчев.

Впечатляващият видеоклип е режисиран от Николай Скерлев.

За невероятната визия на красивата певица се погрижиха Микеле (грим), Хари Джинов (коса) и Ива Атанасова (стайлинг).

Можете да гледате видеоклипа към „Питай ме“ в ефира на Фен ТВ и официалния YouTube канал на медията.

Песента е налична и във всички стрийминг платформи.

Честит рожден ден, Румина!

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.