• office@fantv.bg

Певицата обединява златни авторски парчета в един общ проект.

Румина представя на феновете си едни от най-обичаните нейни хитове, събрани в една обща песен. Меломаните ще могат да се насладят на първия сборен проект на звездата от ефира на ФЕН ТВ, който включва обичани нейни песни от близкото минало.

Познатите заглавия, сред които „Ало, вижте” , „Жестоко”, „Нека позная”, „Казах ти” и „Ти си тук” са песните, които певицата е избрала за своя MashUp.
Изпълнителката на Ара Мюзик решава да се включи в тенденцията да вдъхне нов живот на хитове от началото на кариерата си. Освен стари изпълнения, последната песен от MashUp-a „Ти си тук“ е сред актуалните на певицата.

„Моите фенове винаги много са ме подкрепяли и знам кои мои песни са им любими. Затова реших да направя този MashUp. А „Ти си тук“ е много обичана от мен песен от последните ми проекти и исках задължително да я включа в микса. Да има песни от буквално цялата ми кариера досега.“ – споделя изпълнителката.

Видеоклипът на Румина, направен в звукозаписното студио може да гледате в ефира на Фен Тв и в YouTube канала ни.

Може да слушате “Best MashUp” тук: https://orcd.co/ruminabestmashup

Може да гледате видеото тук:

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.