• office@fantv.bg

Преди броени дни талантливият изпълнител на Mega Star загатна за общия проект, а мнозина се опитаха да познаят с коя българска звезда ще бъде. Мистерията е разкрита и феновете са повече от въодушевени.

За отрицателно време дуетното парче на Саби и Софи Маринова успя да натрупа почти половин милион гледания. Песента носи името „ДНК“ и е първа колаборация за двамата изпълнители. Само за два дни успя да се нареди на второ място в трендинг класацията на YouTube и да влезе в сърцата на меломаните.

“Обичали ли сте някого така жестоко, че да го чувствате като част от вашето ‘ДНК’? Така сякаш, ако този човек изчезне – изчезва и животът ви…” – така Саби и Софи Маринова представиха дуета им.

Песента е дело на Саби и Даниел Ганев, който е автор и на аранжимента. Текстът е на Мариета Ангелова, Сиана и Костадин Милев.

Режисьор на видеоклипа е Иван Димитров – Torex.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.