• office@fantv.bg

Саби хвърли бомба в публичното пространство с последния си пост в социалната мрежа Instagram. Попфолк изпълнителят сподели тийзър към предстоящото си парче и загатна, че то ще е дуетно.

„Тя е една от емблемите на българската музика. Нейният глас не може да бъде сбъркан с друг.. Ще познаете ли коя е? Време е за нещо ново!– написа талантливият изпълнител под краткото видео.

Феновете се опитаха да отгатнат коя ли е изпълнителката, която ще се включи в новия проект на Саби, но за сега той категорично мълчи и не дава повече информация относно колаборацията.

В коментарите под поста се включват и известни имена от попфолка, като например Софи Маринова, като според нея парчето ще е отново с Галена. Дали обаче това е за „заблуда на противника“ предстои да разберем.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.