• office@fantv.bg

Саша Сандра откровено проговори пред камерата на Фен ТВ коя е голямата ѝ любов. Талантливата изпълнителка сподели, че музиката в момента е на първо място в сърцето ѝ и предпочита да остави в тайна това дали има човек до себе си.

„Музиката е моята любов. Предишната ми връзка беше много дълга. Азис си спомням, че ми беше казал: „Аз от както си те спомням, ти си все обвързана“. Всички ме знаеха с предишната ми връзка, малко изглеждаше все едно парадирам. Сега и да имам нова връзка в живота, със сигурност даже не знам дали бих я показала. Като че ли малко съм на принципа „Щастието обича тишината“ и мисля да се придържам повече към това.“– откровена беше изпълнителката по време на участието си в „Звезден гост“.

На въпроса от зрители дали ще има нова песен Саша Сандра беше категорична, че непрекъснато работи по нови проекти със своя продуцент Сандрито Даниелов и няма търпение да представи на слушателите поредната изненада.

„Аз работя със Сандрито Даниелов. Имам ужасно много подготвени песни с него, за които чакаме подходящото време. Но както наскоро се пошегува: хората заради новата ми песен не могат да запомнят старата. Просто дойде ли си  времето на дадена песен, тя си излиза. Като всяко едно нещо, тя си стои в пространството и си чака времето. Определената песен вече си ѝ идва момента, вече съм преценила, че трябва да се заснеме. Дори и предишната да е на две седмици.“– сподели Саша Сандра в ефира на Фен ТВ.

Какво още разкри Саша Сандра в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.