• office@fantv.bg

Саша Сандра проговори за пръв път пред камерата на Фен ТВ защо е решила да смени артистичния си псевдоним. Макар и дълго време да отбягваше темата, талантливата изпълнителка беше до болка откровена и най-накрая реши да разкрие истината.

„Много хора се питаха защо смених името си. Някои знаеха, други – не. Тук е и мястото, на което за първи път говоря за името си. Дълго време отбягвах тази тема. Много хора се питаха защо го смених. Някои не знаеха, че вече съм разведена и нищо не ме свързва с групата. Вече втора година работя самостоятелно. Някои хора се шегуват, че тъй като всичките  ми аранжименти са на Сандрито Даниелов, той ми е продуцент и за това съм се кръстила на него. Аз си харесвам името. Имам достатъчно търпение и песни планувани. Така че със сигурност дори и тези, които не са го възприели, ще го направят.“– категорична беше звездата по време на интервюто си в „Звезден гост“.

Саша Сандра сподели, че изборът на името ѝ не е случаен и за него много е помогнал и баща ѝ.

„Много обичам, когато един артист е с две имена. Звучи ми много професионално. Навремето първо бях Сашка, после работехме с групата, с която съм била. Оттам дойде и идеята да се кръстя на самата група. Даже съм забелязала в социалните мрежи, че хората в момента, които работят със същата група и те са се кръстили така. Но вече след като нищо не ме свързва нито с групата, нито с човека, с който живях толкова години и работихме заедно… Просто дори и човекът, с който най-много се съобразявам – баща ми, той ми направи забележка и беше вече време след развода да махна другото име. Но някак си не ми стоеше да съм само Саша. Александра пък е много дълго. За това така и го кръстихме Саша Сандра.” – разказа изпълнителката в ефира на Фен ТВ.

Какво още разкри Саша Сандра в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.